Opinie Par Młodych o nas Dodaj opinię

Imię:

Miejscowość:

Zdjęcie:

Treść

:)   | :-)   | :))   | ;)   | ;-)   | :(   | :-(   | :[   | :z)   | :y)   | :o)   | :a)   | :s)   | :l)   | :L)   | :]   | :-/   | :b)   | :&)   | :?)   | :c)   | :e)   | :f)   | :g)   | :i)   | :r)   | :8)   | :}   | :t)   | :1)   | :2)   | :3)   | :4)   | :5)   | :6)   | :7)   | :x)   | :9)   | :1]   | :2]   | :3]   | :4]   | :5]   | :6]   | :7]   | :8]   | :9]   | :1}   | :2}   | :3}   | :4}   | :5}   | :6}   | :7}   | :8}   | :9}   | :ni   | :wa   | :pa   | :al   | :ba   | :bd   | :bu   | :ca   | :ce   | :ch   | :co   | :da   | :gr   | :du   | :fi   | :fe   | :fg   | :fl   | :hi   | :jo   | :kn   | :ko   | :lo   | :pi   | :fy   | :pu   | :no   | :ro   | :sh   | :si   | :sm   | :se   | :to   | :tu   | :ty   | :wh   | :ja   |

Opinie par młodych

Kasia i Michał Radom

Bardzo gorąco polecamy zespół REMEDIUM.Niesamowici ludzie, serdeczni, otwarci a przede wszystkim profesjonalni. Swoją pracę wykonują najlepiej jak potrafią, dbają o to aby goście bawili się wyśmienicie. Zespół Remedium sprawia,że parkiet jest cały czas zapełniony, że zabawa przy stołach jest rewelacyjna. Oczepiny prowadzone sa ze smakiem.Wszyscy nasi goście brali w nich udział i bawili się świetnie.Zarówno my, jak i nasi goście jesteśmy zachwyceni zespołem Remedium. Efekt uboczny wyboru Remedium? Ból stóp, nóg, bioder i rąk od tańca i gardeł od śpiewu przez kolejne 3 dni 😄 Kochani! Ubóstwiamy Was! Jesteście najlepsi! i mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz !!! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!!!😄🤗

Marta

Marta Berlin

Wspaniały zespół na wesele ,serdecznie polecamy. Dziewczyny śliczne głosy znakomicie do siebie pasujące, uśmiech towarzyszył zarówno nam jak i gościom słuchając i bawiąc się wspólnie 😊 Szczerze powiedziawszy zespołu nigdy nie widzieliśmy jak i nie słyszeliśmy na żadnym weselu 😊 więc ryzykowalismy,naszczęście to był strzał w 10!!! Prowadzenie wesela super, wszystko zorganizowane w każdym calu profesjonalnie. Pozdrawiamy i ściskamy gorąco 😘

Opinie par młodych

Aneta i Tomek Wsola

Świetny zespół godny polecenia:) Rewelacyjnie zabawiający i angażujący naszych gości do wspólnej zabawy:) Bardzo dobry repertuar. Genialnie przeprowadzone oczepiny:))
Dziękujemy

Opinie par młodych

Aleksandra i Jakub

Z czystym sercem możemy polecić zespół Remedium, świetnie integrują gości, rewelacyjnie zajmują się parą młodą, nic dodać nic ująć :da

Marta i Mariusz

Marta i Mariusz Radom

Nie ma co się rozpisywać, jest to po prostu najlepszy zespół! Rozkręci każde wesele! Nasi goście byli zachwyceni! Dziewczyny przepięknie śpiewają, widać, że cały zespół robi to, co kocha! Energiczni i profesjonalni :) Wszystko na najwyższym poziomie. Świetna i niezapomniana zabawa :) POLECAMY!!!

Justyna i Mateusz

Justyna i Mateusz Topolin

"Mercedes" wśród zespołów muzycznych na wesele :-). Super zabawa, granie na najwyższym poziomie polskich i zagranicznych utworów. Polecamy orkiestrę wraz z wodzirejem - zajefajne zabawy taneczne. Członkowie zespołu wraz z Panem Łukaszem na czele - bardzo sympatyczni, pełni energii ludzie, a w dodatku profesjonalni i pełni zaangażowania w to, aby impreza była udana. Serdecznie pozdrawiamy i polecamy zespół wszystkim szukającym dobrej zabawy!! :f)

Monika i Marcin

Monika i Marcin

Gorąco polecam zespół Remedium!! Super zabawa, ciekawe konkursy, granie przy stołach rewelacja! Goście bardzo chwalili oprawę muzyczną i byli bardzo zadowoleni :) z czystym sumieniem można powiedzieć, że zespół Remedium stanął na wysokości zadania :-))

Edyta  i Kamil

Edyta i Kamil

Witam,
Przede wszystkim dziękujemy zespołowi Remedium za super zabawę. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem jak bawili gości na parkiecie. Super konkursy, same hity wśród piosenek. Z czystym sumieniem możemy polecić zespół Remedium. Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za świetną zabawę :)

Daga i Michał

Daga i Michał

Szukacie idealnego zespołu na Wasze wesele? Z czystym sumieniem i wielką przyjemnoscią polecamy Wam zespół REMEDIUM! To młodzi, energiczni, kreatywni a co najważniejsze przesympatyczni ludzie, którzy dzielą się ze wszystkimi swoją pasją. Podczas zabawy weselnej wyraźnie widać, że grają i śpiewają z wielką przyjemnością. Naszym zdaniem dobry zespół to połowa sukcesu dla swietnej zabawy, dlatego właśnie im zaufaliśmy i byliśmy zachwyceni tak samo jak nasi goście, którzy żegnając sie chwalili oprawę muzyczną, zabawy i cały przebieg Naszego Wesela :] Droga Ekipo pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz baaaaardzo dziękujemy!!! Było MEGA :* :g) :wa

Opinie par młodych

Janka i Tomasz Radom

Serdecznie dziękujemy zespołowi Remedium za poprowadzenie naszej zabawy weselnej. Dzięki Wam Nasze wesele było niezapomniane i wyjątkowe nie tylko dla nas ale i gości. Rodzina i znajomi wychodzili szczęśliwi i zmęczeni po imprezie. Repertuar, zabawy nagrody dla gości, oczepiny sam wodzirej Pan Łukasz świetny, świetny, jeszcze raz świetny.Piękne wokale Pań, po prostu profesjonalizm. W pełni spełnili nasze oczekiwania, więc jeżeli chcecie mieć udane wesele to zespół Remedium jet tym czego szukacie.
Serdecznie polecam Remedium.

Diana i Paweł

Diana i Paweł

Drogi Zespole, jesteśmy baaaardzo zadowoleni oprawą muzyczną naszego wesela :) Z czystą przyjemnością będziemy Was polecać. Dziękujemy za profesjonalizm i zaangażowanie, mamy nadzieję że jeszcze nie raz będziemy mieli możliwość bawić się przy Waszej muzyce :) Pozdrawiamy

Magda i Karol

Magda i Karol

Witamy.
Na naszym weselu grał zespół Remedium i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy wszystkim ten zespół. Zabawa gwarantowana. Z całego serca polecamy ☺

Aneta i Mariusz

Aneta i Mariusz

Chcielibyśmy serdecznie podziękować zespołowi Remedium za wspaniałą zabawę 1.08.2015. Wszyscy świetnie się bawili, byli poprostu zachwyceni.
Łukasz i pozostała część zespołu zrobili niespodziankę zarówno dla nas jak i gości w postaci tańca przy blasku świec, było to bardzo romantyczne i wszyscy byli wzruszeni.
Ponadto zabawy, które organizują w trakcie wesele pozwalają wszystkim gościom na świetną, szaloną zabawę.
Większość Naszych gości, którzy planują w przyszłości zawarcie związku małżeńskiego nie wyobrażają sobie wesela bez zespołu REMEDIUM;-)
Gorąco polecamy-nie ma lepszego zespołu ! Jeszcze raz bardzo dziękujemy i napewno spotkamy się jeszcze na wielu weselach. Jeszcze raz z całego serca dziękujemy.

Justyna i Marcin (08.08.2015)

Justyna i Marcin (08.08.2015) Płock

Chielibyśmy bardzo mocno podziekować "Ekipie Remedium" za ogromne zaangażowanie,świetną zabawę, klimat , za wspanialy wokal, za oczepinową niespodziankę.Wpadliśmy na Was przypadkiem i to był nasz strzał w dziesiatkę ;)mimo,że kontaktowaliśmy się tylko mailowo nie stanowiło to żadnego problemu i wszystko było tak jak sobie wyobrazalismy. Pan Łukasz niesamowity człowiek , swoim cieplem i opanowaniem rozwiał nasze początkowe obawy, dziewczyny super, znakomicie sie uzupelniają , dają czadu , zachęcają do szaleństwa i starszych i młodszych, Pan Paweł natomiast podbija serca gosci , pieknym brzmieniem gitary.Widać ,że jesteście zgranym zespołem, swoja energią zarażacie innych. pełen profesjonalizm , co również potwierdzila nasza Pani Fotograf i Pan Kamerzysta, gdyż powiedzieli ,że to widać ,że goscie sie świetnie bawili , bo dawno tyle materiału nie nagromadzili i juz maja problem z selekcja ;)a to Wszystko Wasza zasługa , dziekujemy !!!

Sylwia i Marcin

Sylwia i Marcin Góra Kalwaria

Zespół Remedium stanął przed nie lada wyzwaniem. Poskromnienie energii naszych szalonych gości już nie dla jednego zespołu weselnego okazało się być zbyt trudnym zadaniem- jednak nie dla NICH :) Remedium to ludzie z pozytywną energią, którą zarażają dosłownie na wejściu. Zróżnicowany repertuar pozwala na to by każdy z gości mógł znaleźć coś dla siebie. Nasi Goście byli oczarowani, potwierdzeniem czego jest fakt, że w niedługim czasie będziemy bawić się z Remedium już jako goście weselni. Wszystkim młodym parom, które mają jakiekolwiek wątpliwości zespół Remedium można polecić z czystym sumieniem. Gorąco i serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniałą zabawę i anielską cierpliwość dla co poniektórych gości :)

Ania i Łukasz

Ania i Łukasz

Z całego serca polecamy zespół Remedium!
Na naszym weselu 7.06.2014 rewelacyjnie grali, świetnie prowadzili pomysłowe dodatkowe atrakcje i to co najważniejsze – cudownie rozkręcili zabawę! Dzięki nim my mogliśmy być spokojni, że nasi Goście są w dobrych rękach i cieszyć się niezapomnianą nocą.
A nasi Goście? Nie tylko podkreślali, że wspaniale się bawili, ale i pytali o kontakt do Remedium. Szczerze mówiąc, oboje z niecierpliwością czekamy na moment, gdy któryś z naszych Gości zaprosi zespół na własne wesele – dzięki temu i my będziemy mogli się bawić wspólnie Remedium raz jeszcze, tym razem jako goście. : )

Magda i Michał

Magda i Michał Ostrowiec Świętokrzyski

Zespół Remedium grał na naszym weselu 20 września 2014r., dlatego też z czystym sumieniem możemy polecić ich usługi. Większość gości była zachwycona (wiadomo wszystkim się nie dogodzi) zarówno śpiewem, ale też zabawami czy prowadzonymi konkursami ;) nie było żadnych dziwnych czy niesmacznych zabaw (na czym nam bardzo zależało).Co więcej kontakt z Zespołem od początku do ostatniej chwili był świetny, są to ludzie bardzo życzliwi, komunikatywni i otwarci na pomysły (choć własnych mają wiele) ;) My poprosiliśmy o odtworzenie w oryginale kilu utworów, które zadedykowaliśmy ważnym dla nas osobom- wszystkie dedykowane piosenki zostały odtworzone- wraz z dedykacją, a goście byli bardzo zaskoczeni i wzruszeni. Repertuar był dość zróżnicowany (choć u nas z przewagą nieco starszych utworów- w związku z tym, że spora część gości były to osoby w średnim wieku i starsze). Przyznamy szczerze, że początkowo szukaliśmy zespołu, w którym śpiewający są tylko mężczyźni, ale nie żałujemy, że wybraliśmy Remedium, bo dziewczyny śpiewają zjawiskowo- piosenki brzmiały jak oryginały, a czasem nawet lepiej. A do tego są bardzo sympatyczne i cały czas uśmiechnięte. Z zabaw i atrakcji organizowanych przez wodzireja najbardziej podobał nam się walc świetlisty- piękny, romantyczny i obyrdka(?)- wesoła, dynamiczna i integrująca zabawa. Podsumowując szczerze polecamy zespół Remedium, w pełni wywiązują się z umowy, są bardzo elastyczni i kompetentni w tym, co robią. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że powierzyliśmy im oprawę muzyczną i zabawianie naszych gości weselnych. Z pewnością będziemy polecać. Zespół znajomym :) pozdrawiamy Magda i Michał

Malwina i Paweł

Malwina i Paweł Piaseczno

Dziękujemy całemu zespołowi Remedium, za wspaniałą zabawę na weselu, to dzięki Wam na parkiecie bawili się wszyscy :)i jeżeli byśmy mieli przeżyć tę noc jeszcze raz to tylko z Wami. Dziękujemy jeszcze raz i mamy nadzieję że spotkamy się jeszcze kiedyś na jakimś weselu, bo tam gdzie Wy jesteście, jest też i super zabawa.
Pozdrawiamy :)

Karolina i Karol

Karolina i Karol Radom

Zespół Remedium zagrał i zabawiał gości na naszym weselu 14/06/2014 w Radomiu. Cóż to była za zabawa:0 Najlepsze wesele na jakim byliśmy-mówiąc obiektywnie. Zespół spisał się doskonale, świetny kontakt od podpisania umowy do ostatnich chwil wykonania usługi. Wszystko zgodnie z ustaleniami a nawet niespodzianki o których nie mieliśmy pojęcia. Goście z wszystkich pokoleń nie schodzi z parkietu, zabawa przednia, świetne wokale i dobór repertuaru. Zabawy i konkursy ubawiły gości, były kulturalne i nie oklepane. Oprócz szalonej zabawy na parkiecie, akordeon brzmiał za stolami, co powodowało ze goście, wstawali, bujali się i tańczyli za stolami. YMCA i Waka Waka, zaktywizowały nawet gości z Wielkiej Brytanii, którzy uznali nasze wesele za najlepsze na jakim mieli okazje być. Mieliśmy również troszkę wytchnienia, podczas romantycznego tańca ze świecami, przy muzyce Louisa Armstronga, wszyscy poczuli się wyjątkowo a wszystko stało się prawdziwie "Wonderful", jak to brzmią słowa piosenki.
Zespół przygotował dekoracje swiatłem, które było w barwach przewodnich wesela i niespodzianka dla nas.
Jesteśmy arcyzadowoleni z wszystkiego co zaprezentował zespół i polecamy go wszystkim tym, którzy chcą zobaczyć uśmiechnięte twarze, usłyszeć świetne wykonanie różnorodnego repertuaru, pozbawione kiczu, bełkotu i wiochy:)
Dziekujemy !!!
K&K, 14/06/2014

Milena i Przemek

Milena i Przemek Kozienice

Dziękujemy za udane wesele, super zabawa, goście bawili się do 5 rano :)

Angelika i Artur

Angelika i Artur Żyrardów

Dziękujemy za fantastyczne wesele, oryginalne zabawy, świetnie dobraną muzykę i profesjonalizm!! ;-) :l)

Ania i Artur

Ania i Artur Turek / Łódź

Niesamowity zespół, super zabawa, muzyka, atmosfera:) naprawdę z czystym sumieniem polecam!!!

Monika i Grzegorz

Monika i Grzegorz Nieborów,28.09.2013

Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną, ciekawe i niespotykane konkursy i nienaganną współpracę. Goście byli bardzo zadowoleni, my również. Rzadko bowiem się zdarza, żeby cały parkiet był pełen :)Długie "sety", na co zwrócili uwagę goście, i rewelacyjny wokal.

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki.

Magdalena i Robert

Magdalena i Robert Warka

WESELE super:) Goście zachwyceni-My również:) Cała oprawa muzyczna genialna, biesiada REWELACJA!!! muzyka i do tańca i do różańca :) Przesympatyczna ekipa:) POLECAMY!!!poprostu szczena: :ja

Ania i Michał

Ania i Michał Skarżysko-Kościelne

Wesele było super ! dziękujemy za świetną zabawę. Wszyscy goście byli zachwyceni. Jeszcze raz Wam serdecznie dziękujemy :)

Paulina i Robert

Paulina i Robert Nowe Miasto n/Pilicą

Wesele było rewelacyjnie!!!Polecam serdecznie, goście byli zachwyceni;) zarówno młodzież jak i starsi;)
profesjonalność to druga nazwa zespołu;) Chcielibyśmy jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować i życzymy dalszych sukcesów;) Pozdrawiamy

Sylwia i Marcin 11.05.2013

Sylwia i Marcin 11.05.2013 Warszawa Otwock Świder

Jednym słowem, a może dwoma, albo nie, lepiej kilkoma, bo jedno i dwa, to za mało… super zabawa (11.05.2013r), którą pamiętać będziemy nie tylko my, jako para młoda, ale także goście, którzy bardzo chwalą oprawę muzyczną naszego „małego” święta. Muzyka, wokal, światła – zachęcające do tańca, przyjemne dla ucha i miłe dla oka. Widać i słychać, że dziewczyny (wokalistki) lubią śpiewać i robią to z pasją. Długie „sety”. Konkursy i zabawy na wysokim poziomie i co najważniejsze, z dobrym smakiem. Dzięki temu zbędne było przypominanie gościom gdzie jest parkiet. Jedyną wadą było to, że pomimo zabawy do białego rana cała impreza, i musimy to powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, upłynęła zbyt szybko, a winę za to ponosi nie nikt inny, jak REMEDIUM : )
Jeszcze parę słów organizacyjnych, bo zabawa to nie wszystko. Świetny kontakt i współpraca. Zespół otwarty na pomysły i z wieloma pomysłami. Bogaty w doświadczenie. Elastyczny w harmonogramie zabawy przy jednoczesnym zachowaniu jej logicznego kształtu.
Polecamy serdecznie.
Aha, teraz szukamy następnego pretekstu do wspólnej zabawy.
Sylwia i Marcin

Kasia i Tomek

Kasia i Tomek Radom

Zespół Remedium, świetny zespół - grali na naszym weselu 18.05.2013r.- świetna muzyka oraz repertuar rozmaity. Bardzo dobry skład zespołu z prowadzącym wodzirejem na czele. Kulturalne i na poziomie zabawy! My i Nasi Goście bardzo zadowoleni! Polecamy gorąco!!!

Emilia i Radek

Emilia i Radek Londyn

Z zespołem Remedium bawiliśmy się na naszym weselu 06-04-13. Z czystym sumieniem możemy stwierdzic że jest to idealny zespół na wesele. Grają fajną muzykę zarówno dla młodych jak i trochę starszych. Sposób prowadzenia wesela nam i naszym gościom bardzo się podobał. Wodzirej Pan Łukasz dołożył wszelkich starań by każdy dobrze się bawił. Świetnie prowadził wspólne tańce na parkiecie oraz zabawę i śpiewy przy stołach. Trzeba też dodać, że Kasia i Renata mają bardzo dobre głosy i doskonale sobie radzą z repertuarem polskim, angielskim i włoskim. Oczepiny były przeprowadzone z humorem i dobrym smakiem, bez krępujacych zabaw.
Zdecydowanie polecamy Remedium. Z pewnością nie będziecie żałować!

Karolina i Norbert

Karolina i Norbert

Witamy :) Zespół Remedium bawił Naszych gości na przyjęciu weselnym 2 lutego 2013 roku. Zarówno my jak i Nasi goście byliśmy zachwyceni. Świetna muzyka, super głosy dziewczyn, a wodzirej Łukasz świetnie prowadził konkursy i zabawy. Gorąco polecamy zespół Remedium.

MONIKA I RAFAL

MONIKA I RAFAL otwock

nasze wesele odbylo sie 13.10.2012r w SOBIEKURSKU...KOCHANI TEN ZESPOL SPRAWIL ZE NASI GOSCIE BAWILI SIE FANTASTYCZNIE O NAS SAMYCH JUZ NIE WSPOMNE;)WSPANIALE WOKALE A ZABAWY I WODZIREJKA ŁUKASZA MEGA ZAJEBISTA SPRAWA...100 PROCENT PROFESJONALIZMU....BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJEMY :):);)POZDRAWIAMY BARDZO SERDECZNIE

Asia i Piotr

Asia i Piotr Wolanów

Witamy ponownie i dziękujemy zespołowi Remedium za wspaniałe wesele grali u nas 9.06.2012 byli cudowni dziewczyny super głosy normalnie piękne , całe wesele bajka!!! tak jak sobie wymarzyliśmy polecamy zespół Remedium jest fantastyczny dziękujemy wam kochani z całego serca ;)

Irmi & Barti

Irmi & Barti Kraków

Witamy,
z czystym sumieniem możemy polecić REMEDIUM przyszłym Młodym Parom, grają świetnie, głosy cudowne, umieją zabawić wszystkich gości. Wszyscy bawili się wybornie ;)

Opinie par młodych

Asia i Maciek Radom

Witamy! Zespół Remedium grał ma naszym weselu 04.08.2012. Z całego serca polecamy! Rewelacyjne głosy, świetnie dobrana muzyka, super wodzirej! Dziękujemy serdecznie- dzięki Wam Goście bawili się do rana, a My nie obchodziliśmy z parkietu! Pozdrawiamy!

Opinie par młodych

Agnieszka i Kajetan Radom

Zespół Remedium grał na naszym weselu 1.09.2012. W opinii WSZYSTKICH gości jak i Pary Młodej było po prostu super. Bawiliśmy się do samego rana. Bardzo dziękujemy za wspaniałe chwile i gorąco polecamy przyszłym małżonkom.

Damian i Ilona

Damian i Ilona Radom

Witam! Zespół Remedium grał na moim weselu 18.08.2012 zabawa była super.Muzyka, zabawy, oczepiny,prowadzenie wszystko wypadło rewelacyjnie, goście zadowoleni i wybawieni. Polecam serdecznie i pozdrawiam.

Opinie par młodych

Izabela Radom

Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić zespół Remedium. Nasze wesele odbyło się 11.08.12. Bawili się wszyscy do samego rana, od młodzieży po starsze osoby, mało było przerw a muzyka super. Wszyscy są bardzo zadowoleniu z muzyki, muzyków i organizowanych zabaw. Oczepiny były zorganizowane gustownie i ze smakiem.

Opinie par młodych

Agata Piaseczno/Ząbki

W sobotę 28.07.2012 zespół Remedium zadbał o oprawę muzyczną na naszym weselu. Zabawa wyśmienita, goście ciągle powtarzali, że jest fantastycznie. Zróżnicowana muzyka, krótkie przerwy, a nogi same rwały się do tańca. Animacje oraz zabawy weselne dobrane ze smakiem i humorem.

Opinie par młodych

Maja i Paweł Radom

Wesele odbyło się 14.07.2012r.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru zespołu Remedium i gdybyśmy mieli organizować wesele jeszcze raz, to na pewno byśmy ich wybrali. Pan Łukasz strasznie krótko trzyma członków zespołu, widać, że ma u nich szacunek. Bez problemu można się ze wszystkim dogadać. Mieliśmy wiele życzeń co do wyglądu wesela a zespół do wszystkiego się dostosował. Zabawiał wszystkich gości... a na oczepinach nie było osób siedzących za stołem. Jeszcze czegoś takiego nie widzieliśmy! Mało tego - odwieźli jednego zagubionego z gości po weselu :) W trakcie wesela nie pili alkoholu, ładnie śpiewali za stołami, naprawdę się narobili tej nocy. Polecamy z czystym sumieniem!

Karolina i Bartek Czarneccy

Karolina i Bartek Czarneccy Radom

Wesele odbyło się 7 lipca 2012 w Janowie, goście byli zachwyceni zespołem, kontakt z liderem idealny, zabawy genialne nie męczyły a bawiły, zespół przygotował kilka piosenek na wcześniejsze specjalne zamówienie oprócz tego jedna z gości weselnych zaśpiewała z zespołem piosenkę dla nas i wyszło świetnie, ekipa młoda i zgrana jeśli ktoś szuka zespołu na wesele czy inną imprezę to zespół Remedium gwarantuje wspaniałą zabawę gościom w każdym wieku, polecamy i jeszcze raz dzięki za wspaniałą zabawę

Opinie par młodych

agnieszka radom

wesele 07.07.2012 karoliny i bartka w janowie - zespół -NAJLEPSZY JAKI SŁYSZŁAM - BRAWO - POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinie par młodych

Monika i Paweł Radom

Gorące podziękowania dla super zespołu REMEDIUM za świetną zabawę na naszym weselu dn. 23.06.2012r. Polecam wszystkim poszukującym orkiestry na wesele nie zawiedziecie się i goście będą zadowoleni jak i w naszym przypadku. POLECAMY !!!!!!!!!! i pozdrowienia dla całego składu zespołu :-/

Opinie par młodych

Artur i Katarzyna Radom

Wielkie podziękowania dla orkiestry, która przygrywała nam na weselu 16.06.2012. Super zabawa i emocje. Jesteście super i tak trzymajcie.:)

Opinie par młodych

Magdalena i Sebastian Zwoleń

Serdeczne podziękowania dla zespołu Remedium za szaloną zabawę do białego rana. Świetnie dobrany repertuar sprawiał, że na parkiecie całą noc i poprawiny wirował tłum. Najlepszą rekomendację wystawiali sami goście zachwalający niezapomniany klimat wesela. Gorąco polecamy. :* 02.06.2012r.

Opinie par młodych

Emilia i Maciej

Zespół Remedium to zdecydowanie wyznacznik wspaniałej zabawy na weselu. Na naszej uroczystości (19.05.2012r.) stworzyli niepowtarzalny klimat, który udzielił się wszystkim gościom. Uczestniczyliśmy już na weselu, które było prowadzone przez zespół Remedium i szczerze obawialiśmy się, że nasze wesele może być repliką tamtej zabawy. Dlatego chcielibyśmy rozwiać podobne wątpliwości, ponieważ zespół Remedium za każdym razem zaskakuje, a ich poziom rośnie z każdym rokiem. Funkcja wodzireja, jaką sprawuje Pan Łukasz zaspokaja potrzeby zarówno starszych, jak i tych najmłodszych. Wszyscy, którzy pierwszy raz widzieli Remedium na naszym weselu byli pod wielkim wrażeniem, że można w tak interesujący sposób poprowadzić imprezę, łącząc muzykę dla starszych z muzyką współczesną (tak, tak - nie zabrakło nawet hymnu Euro 2012 - "Koko koko euro spoko", który wbrew opiniom, porwał wszystkich do szaleńczej zabawy :D). Nie zabrakło również świetnej zabawy przy stołach przy tradycyjnych przyśpiewkach biesiadnych . Na zakończenie dodam tylko, że współpraca z zespołem Remedium nie budzi żadnych zastrzeżeń (nie było problemów, gdy poprosiliśmy o zaśpiewanie mniej typowych utworów). Oczepiny przeprowadzone wzorowo, bez żadnych wulgarnych i żenujących gier i zabaw. Gorąco polecamy i dziękujemy zespołowi Remedium za towarzyszenie nam w tym jakże pięknym dla nas dniu.

Opinie par młodych

Basia i Kamil

Serdecznie dziękujemy zespołowi Remedium za wspaniałe poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego. Nasze wesele (21.04.2012) było już 3 imprezą w rodzinie, gdzie zespół Remedium stworzył niepowtarzalny klimat i super imprezę. Wszyscy goście, i Ci co już się bawili razem z zespołem, i Ci co bawili się po raz pierwszy byli pod ogromnym wrażeniem- nie tylko Pana Wodzireja ;) choć duża tu jego zasługa.Dziękujemy za oryginalność i pomysłowość. Zespół godny polecenia. Pozdrawiamy :da

Opinie par młodych

Kasia i Piotrek Włodarczyk

Może troszeczkę spóźnione ale jak najbardziej szczere podziękowania dla wspaniałego zespołu Remedium za super zabawę na naszym weselu(1.10.2011). Opinia gości była jednoznaczna: 'Wyjątkowy zespół z energią i pasją'. A prowadzony przez nich taniec "Waka, waka" był po prostu the best. Konkursy ze smakiem i i dużą dawką humoru. Serdecznie wszystkim polecam ten zespół!! Pozdrowionka dla pana Łukasza i zespołu! :4}

Opinie par młodych

Daria i Paweł Radom

Jako świeżo upieczone małżeństwo:) chcielibyśmy z całego serca podziękować zespołowi >REMEDIUM< za wspaniale poprowadzoną zabawę weselną! Nasi goście byli zachwyceni Waszą pomysłowością
i profesjonalizmem. Jako Para
Młoda nigdy nie myśleliśmy, że bedziemy się tak wspaniale bawić na własnym weselu:) Polecamy zespół REMEDIUM wszystkim przyszłym nowożeńcom !!! Nie będziecie żałować;) Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów wokalnych.
Daria i Paweł wraz z rodzicami i wszystkimi gośćmi :)

Opinie par młodych

Państwo Ruda

Z całego serca dziękujemy za wspaniałe wesele,profeska pełna parą……Goście mowią że dawno się tak nie wybawili.Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy;-)))))))))))))ZYCZYMY SAMYCH SUKCESOW-POZDRAWIAMY
ANIA I GRZES ORAZ FILIPEK

Opinie par młodych

Ola i Karol

Z pełną odpowiedzialnością polecamy zespół "Remedium":)Byliśmy zachwyceni profesjonalizmem, kulturą i świetnym wokalem ( w rzeczywistości znacznie lepiej brzmiącym niż na stronie). Super pomysły na integrację gości i oczepiny, które dla nas były olbrzymią niespodzianką:))
Zespół bardzo przypadł do gustu gościom z różnych środowisk za co bardzo dziękujemy:)Zabawa, którą prowadził zespół przeszła nasze najśmielsze oczekiwania, będziemy Was polecać:)
Pozdrawiamy i miejmy nadzieje,że do zobaczenia:)

Opinie par młodych

EMILIA & KAMIL PLOCK

Pragniemy SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za wspaniałą zabawę oraz niepowtarzalny klimat stworzony przez zespół REMEDIUM, który uświetnił uroczystość naszego wesela 24.09.2011 Nasza Impreza weselna była prowadzona w niepowtarzalnym i kulturalnym klimacie. Jeżeli kiedykolwiek będziecie szukać superanckiego kulturalnego z super wodzirejem zespołu to nie wahajcie się I skorzystajcie a napewno się nie rozczarujecie i dołączycie do grona szcześcliwcow jakimi jesteśmy MY tu wszyscy wpisujący . Na pewno się wahacie czy ten czy inny zespół wiec podam swój ADRES E-mail kamilgarstka@o2.pl w ktorym możecie pytać o wszystkie szczegóły dotyczące naszego wesela i zespołu REMEDIUM.

Opinie par młodych

Emila i Tomek Radom

Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować całemu przesympatycznemu zespołowi za cudowne wspomnienia, które pozostaną w nas na bardzo długo dzięki udanemu przyjęciu weselnemu 17 września z Waszym udziałem! Goście byli zachwyceni, mówili, że pierwszy raz byli na tego typu weselu- gdzie wychodzi ktoś do gości, bawi się razem z nimi, tańczy i śpiewa! Za stołami wyśpiewaliśmy się wszyscy, tak że nasze gardła do tej pory jeszcze pamiętają:) Oczepiny również niesamowite, bo wszystko co ich dotyczyło było tajemnicą- niespodzianką zarówno dla gości, jak i dla nas! Taniec ze świecami i Wonderful life spowodował dreszczyk nie tylko u nas, ale i chyba u wszystkich zakochanych na naszym przyjęciu! Zabawy, które zrobiły furorę: WMCA, taniec dobrych rad, chusteczka...dużo by tego wymieniać! Gdybyśmy mieli wybierać albo komuś doradzać jaki zespół zamówić na wesele, aby było ono udanym i pięknym, wzruszającym przeżyciem, nie zastanawialibyśmy się ani chwili! Kontakt z zespołem świetny- bardzo fajni, skromni i życzliwi ludzie! Całujemy Was gorąco i pozdrawiamy! Mamy nadzieję- do zobaczenia!

Opinie par młodych

JUSTYNA I NORBERT RADOM

CHCIELIBYŚMY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ZESPOŁOWI REMEDIUM,KTÓRY UŚWIETNIŁ NASZE WESELĘ 10.09.2011.ZESPÓŁ GODNY POLECENIA NAPRAWDĘ :)GŁOSY ŚPIEWAJĄCYCH W ZESPOLE NA 6+,WODZIREJ NA 6+. TAK WOGÓLE TO WSZYSTKO NA 6+. JESZCZE RAZ BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY I MAMY NADZIEJE ŻE KIEDYŚ BĘDZIECIE BARDZO SŁAWNI BO NA TO NAPRAWDĘ ZASŁUGUJECIE :)

Opinie par młodych

Monika i Paweł Radonia

Witamy zarówno zespół Remedium jak i wszystkich odwiedzających tę stronę. Przede wszystkim chcemy podziękować za to że zespół Remedium uświetniał nasze wesele. które miało miejsce 13.08.2011r. Spełnili nasze oczekiwania, zarówno pod względem repertuaru jak i wykonania mam na myśli piękne głosy całego zespołu. Tak nam jak i gościom weselnym podobał się WŁASNY program, jak i sposób prowadzenia ZABAW. Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej zespołu Remedium. Kierownik zespoły w roli wodzireja wraca do tradycji i prowadzi zabawę na wysokim poziomie bez niemiłych przyśpiewek, najlepszym dowodem na wysoką ocenę zespołu jest fakt że za rok jak Bóg da będziemy się bawić z zespołem Remedium na weselu Brata Moniki, który został zamówiony na oprawę weselną po naszym weselu:)

Opinie par młodych

Magda i KRIS

Serdecznie witamy ZESPÓŁ REMEDIUM :-) i dziękujemy za wspaniałą, szaloną i oryginalną zabawę, na naszym weselu 20 sierpnia :-) którą na pewno my i nasi goście zapamiętamy na długo Dziękujemy za pomysłowość, fachowość i styl :-)
Bez wątpienia spełniliście nasze najśmielsze oczekiwania!!! Dzięki Wam nasze wesele było udane a goście wspaniale się bawili.
Bardzo dziękujemy, że mieliśmy okazję bawić się razem z Wami, będziemy polecać Was wszystkim naszym znajomym, jesteście SUPER

Opinie par młodych

Dorota i Michał

Pragniemy SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za wspaniałą zabawę oraz niepowtarzalny klimat stworzony przez zespół REMEDIUM, który uświetnił uroczystość naszego wesela 23.07.2011 Szereg atrakcji, kulturalna zabawa oraz bogaty repertuar muzyczny wprawił gości w swobodny
i pogodny nastrój. Zespół bardzo profesjonalnie podchodzi do całego przebiegu imprezy oraz Pan Łukasz jest wprost stworzony do roli wodzireja. :) Jeśli chcecie, aby Wasze wesele było wspominane jako niezapomniane wydarzenie bez obawy o ośmieszanie czy zakłopotanie gości, gorąco polecamy REMEDIUM. ;)

Opinie par młodych

Mariola i Marcin Otwock

Nasze Wesele, które odbyło się 25.06.2011 w Warszawie w Hotelu Boss, było przecudownym przeżyciem, nie tylko dzięki prestiżowej sali, ale dzięki tak wspaniałemu zespołowi jakim jest Remedium. Wcześniej nie miałam okazji przesłuchania kapeli na żywo, zobaczyłam ich tylko na stronie internetowej i pomyślałam "to jest to czego chcę, żeby wesele było udane, a goście zadowoleni"....intuicja mnie nie zawiodła:). Tak zgranego zespołu pod względem wokalnym, instrumentalnym i organizacyjnym nie widziałam, na żadnym weselu, a byłam na różnych wiele razy. Nie spotkałam się z zespołem, wcześniej ani jeden raz nasz kontakt był tylko telefoniczny i mailowy, a wszystko mimo to zostało zaaranżowane właśnie tak, jak sobie tego życzyłam. Oprawa muzyczna przed domem P.Młodej odbyła się w cudownym klimacie, nawet nie musieliśmy się martwić czy muzycy trafią, wszystko, co do godziny wypełnione zgodnie z naszymi dyspozycjami mailowymi. Bardzo cenimy sobie profesjonalizm tego zespołu, zmniejsza to stres, który w takim dniu najbardziej daje się we znaki:):). Gorąco Polecamy!!!!!

Opinie par młodych

Syliwa Radom

Serdecznie pozdrawiam zespół weselny przy którym miałam okazję się bawić :)
Mili sympatyczni pełen profesjonalizm głosy wokalistek świetne wręcz,chłopaków również :)
Sympatyczni mili ludzie z nimi nie można się inaczej bawić niż super!

Opinie par młodych

Sylwia i Grzesiek

Zespół super, gorąco polecamy Nasze wesele (28 maj) było świetne. Fajne kawałki i poprowadzone zabawy, goście byli zachwyceni. Sala była cały czas pełna. Jeszce raz dziękujemy.

Opinie par młodych

Iwona i Michał Radom

Witam, nasze wesele odbyło sie 14 maja 2011 roku i dzieki zespołowi Remedium będą o nim mówić pokolenia :} Pan Łukasz jako wodzirej czuje sie jak ryba w wodzie. Widać że to jego powołanie. Zabawy prowadzone w zabawny i kulturalny sposób - żadnych żenujących konkursów. Integrują ludzi na parkiecie - wiele tańców jest w stylu "każdy tańczy z każdym". Młodzi i starzy bawili sie razem. Repertuar świetny, wyglądają elegancko, nie piją w czasie pracy. Są REWELACYJNI!!!!!!

Opinie par młodych

Anna i Grzegorz radom

Każdemu mogę serdecznie polecić Remedium. Po pierwsze za orginalność (wszyscy goście mówili, że takich oczepin, zabaw, przyśpiewek i nie tylko - jeszcze nie widzieli i nie słyszeli). Po drugie wyczucie smaku (zero "nietaktownych" zabaw, które wprawiają w zakłopotanie gości). Po trzecie - dobra muzyka (tzn. dobre kawałki, całkiem nieźle zaśpiewane), Po czwarte - zaangażowanie (nie ma jedzenia i odpoczywania przy każdej możliwej okazji). Zespół naprawdę wart swojej ceny. Wraz z mężem i wszystkimi gośćmi dziękujemy za super zabawę.

Opinie par młodych

Daro Radom

Świetny Zespół z wyczuciem i wyobraźnią pełen profesjonalizm i trzymajcie tak dalej. Pozdrawiam Darek :6]

Opinie par młodych

Łukasz i Marzena radom

dziękujemy za super imprezę! spisaliście się na medal .:f)
łukasz%marzena.

Opinie par młodych

MB Budzyńscy Radom

Pragniemy SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za wspaniałą zabawę oraz niepowtarzalny klimat stworzony przez zespół REMEDIUM, który uświetnił uroczystość naszego wesela 02.10.2010. Szereg atrakcji, kulturalna :-) zabawa oraz bogaty repertuar muzyczny wprawił gości w swobodny i pogodny nastrój. Zespół bardzo profesjonalnie podchodzi do każdej pary, istnieje możliwość omówienia całego przebiegu imprezy oraz uzyskania praktycznych rad od Szefa (Łukasza) :-) Śliczne głosy radosnych wokalistek umilały każdą chwilę tanecznej zabawy.

Jeśli chcecie, aby Wasze wesele było wspominane jako niezapomniane wydarzenie bez obawy o ośmieszanie czy zakłopotanie gości, gorąco polecamy REMEDIUM- gwarancję usługi z najwyższego szczebla ;-) MB Budzyńscy

Opinie par młodych

enji Rain

Chcieliśmy gorąco podziękować wspaniałemu zespołowi remedium za super udane nasze wesele(08.01.2011),ciekawe i śmieszne zabawy podczas tańców ubarwiły całą impreze, goście wybawili się na całego,polecamy serdecznie, a nie zapomnicie tego jedynego dnia w życiu, takiego zespołu na dotychczasowych weselach jakich bywalismy jeszcze nie spotkalismy.Jeszcze raz gorąco dziekujemy mamy nadzieję że nie raz jeszcze się spotkamy,("cholera" fajni jestescie.)

Opinie par młodych

Ewelina i Daniel Stromiec 25.09.2010

Chcielibyśmy serdecznie pozdrowić cały zespół:)
Nie będziemy oryginalni:) również gorąco polecamy zespół Remedium;-) Nasze wesele 25 września również było bardzo udane. Anielskie głosy wokalistek, poczucie humoru wodzireja i jego ogromny takt oraz świetne przygotowanie zaplecza technicznego sprawiły, że zarówno goście jak i my świetnie się bawiliśmy:)
Oczepiny "inne" niż zwykle wzbudziły duże zainteresowanie i nie wywołały odruchu wymiotnego, jak to często bywa...
Jak to ktoś powiedział: "Tradycyjne, wulgarne oczepiny powinny pójść już spać, przecież tak samo się je organizuje od 30 lat" Zespół uśpił starą koncepcje oczepin i chwała za to:)
U nas na weselu świetnie zostały dobrane wspólne zabawy. Bardzo dobrze bawiły się nie tylko pary ale również single. Jeśli komuś zależy na niezapomnianym i udanym wieczorze to dobrze trafił:)
Pozdrawiamy gorąco cały zespół!:)
Ewelina i Daniel

Opinie par młodych

Aneta

Znam Łukasza - szefa zespołu, (kiedyś przez jakiś czas pracowaliśmy razem w biznesie rozrywkowym) i wiem, że zawsze bardzo poważnie podchodził do swej pracy. O profesjonalizmie może świadczyć także ta strona. Pozdrawiam Luki :wa

Opinie par młodych

Aneta i Daniel Warka

Chcielibyśmy serdecznie podziękować zespołowi za profesjonalizm w prowadzeniu naszego przyjęcia weselnego (11.09.2010. Bez obaw można oddać w wasze ręce najważniejszy dzień w życiu. Zabawa była bardzo udana, zespół z wyczuciem poprowadził całe przyjęcie, co goście do tej pory potwierdzają.
Najczęściej podczas oczepin goście wychodzą na papierosa, w obawie przed koniecznością udziału w żenujących konkurencjach - w przypadku zespołu Remedium nie ma mowy o tego typu zabawach, wszystko na wesoło ale zarazem bardzo kulturalnie, goście z zainteresowaniem i bez stresu uczestniczyli w całej zabawie.
Wybraliśmy zespół na nasze wesele opierając się jedynie na opiniach tu umieszczonych, które nie są przesadzone choćby w najmniejszej części.
Jeszcze raz zespołowi Remedium na czele z Łukaszem, dziękujemy bardzo, podobnego zespołu jeszcze nie widzieliśmy.
Polecamy serdecznie, warto mieć w tym dniu takich profesjonalistów obok siebie.

Opinie par młodych

Marta Radom

Witajcie :) To najlepszy zespół jaki widziałam :) Są niesamowici. Pan Łukasz - rewelacja - to jest prowadzenie wesela. Najlepszy czad oczywiście był jak tańczyliśmy wszyscy YMCA. Widać że Pan Łukasz z zespołem się dobrze bawią. I to się udziela wszystkim gościom. To się czuje :) Polecam wszystkim - wodzirej pierwsza klasa!!

Opinie par młodych

Ania i Łukasz Warszawa

Gorąco polecany zespół Remedium! Dzięki niemu nasze wesele (04.09.2010) było na prawdę udaną, roztańczoną imprezą. Super brzmienie, oryginalne zabawy dla gości i niezrównany Pan Łukasz jako wodzirej. Goście komentowali, że spokojnie mogliby brać zespół na swoje wesela. Raz jeszcze dziękujemy i gorąco pozdrawiamy.

Opinie par młodych

Justyna i Adam Lublin

Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi Remedium za rewelacyjną grę na naszym weselu (31.07.2010). Dzięki Wam ta impreza była naprawdę wyjątkowa! Jesteście profesjonalistami w każdym calu! Wszyscy bawiliśmy się wspaniale! Mamy nadzieję, że spotkamy się z Wami na kolejnej imprezie! Jeszcze raz wielkie podziękowania za fenomenalny występ, fantastyczny show i za to, że możemy tak miło wspominać nasze wesele! Serdecznie pozdrawiamy ;)

Opinie par młodych

Luiza i Paweł (17.07.2010) radom

wielkie podziekowania dla całego zespołu remedium za wspaniala zabawe na naszym weselu:)jestescie fantastyczni dlatego dzieki wam nasze wesele było zajebiste!!!:]jeszcze raz dziekujemy z całego serduszka;)gorąca pozdrawiamy cały zespół:)

Opinie par młodych

Asia i Grześ Radom

Dziękujemy za bardzo udaną zabawę 28.08.10r.Wesele prowadzone przez zespół w sposób oryginalny i ciekawy.Goście weselni pod dużym wrażeniem.Sala przez całą imprezę zapełniona super bawiącymi się ludźmi.Dzięki.POLECAMY!:))

Opinie par młodych

Jacek Brożęk Radom

Miałem przyjemność poznać Remedium i muszę powiedzieć, że dobra zabawa, elegancja, szyk oraz duży profesjonalizm w tym co robią to gwarancja udanej imprezy!

Opinie par młodych

Kasia i Mariusz Uwieliny, k.Piaseczna

Dziękujemy za super imprezę 10.07.2010:) Polecamy wszystkim zespół w 100%, gwarantowana świetna zabawa,poprowadzona w sposób elegancki i bardzo oryginalny. Wszyscy goście byli zachwyceni.

Opinie par młodych

Brat panny młodej (wiecie który:]) Radom

Dziękujemy za super i niezapomniana zabawę na weselu 21.08.10r. Polecam wszystkim. Suuuper zespół ;)

Opinie par młodych

Ania i Janusz

Witamy cały ZESPÓŁ REMEDIUM :-) i serdecznie dziękujemy za szaloną i oryginalną zabawę 7 sierpnia :-) Dziękujemy za pomysłowość, fachowość i styl :-)
Bez wątpienia spełniliście nasze najśmielsze oczekiwania!!! Bez namysłu zamówiłabym WAS jeszcze raz :-) mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na jakimś weselu ! Po Waszym Show goście prosili o kontakt do WAS :-) Także jest jeszcze szansa na wspólną zabawę!
Pozdrawiamy FANTASTYCZNY Zespół !!!

Opinie par młodych

Lidia radom

Super zespół. Polecam 12.06.2010 grali u mnie na weselu i jeszcze goście zachwalają imprezę. impreza 100% udana z takim zespołem!!

Opinie par młodych

Wojtek

Witam cały zespół

Jesteście suuper :) polecam wszystkim!!! :|)